Даруємо промокод до доступу на платформу Київстар ТБ

Даруємо промокод до доступу на платформу Київстар ТБ
08 червня 2023 Рубрика: MY Корисний блог

Мережа дитячих магазинів Myplay та Carter's спільно з Платформою кіно та телебачення Київстар ТБ дарують промокод до доступу на 14 днів до пакету "Преміум HD"

 

Як викорастити промокод MYPLAY:

-Завантажити додаток «Київстар ТБ» з маркету на свій пристрій (Smart TV, смартфон, ТВ-приставку) або відкрити вебверсію платформи у браузері https://tv.kyivstar.ua/

-Авторизуватись за номером мобільного телефону

-У розділі «Профіль» оберіть «Ввести промокод»

-Введіть промокод у форматі MYPLAY у відповідне поле та натисніть «Далі»

-Вітаємо! Вам надано промодоступ на 14 днів!

Акція діє з 29.05 по 30.06 2023 р.

 

Акційні промокоди не сумуються між собою.

Скористатись послугами можуть абоненти усіх мобільних операторів.

*Під "14 днів Київстар ТБ у подарунок" мається на увазі можливість отримати доступ до платформи Київстар ТБ пакету "Преміум HD". Активація доступу можлива протягом Строку проведення Акції. Учасник Акції отримує вільний доступ до понад 335 телеканалів та 20000 фільмів, серіалів, мультфільмів, шоу, ексклюзивних проєктів від українського виробництва та міжнародних кіностудій (крім категорії Покупка). Вимкнути "14 днів користування Київстар ТБ" можна у додатку "Київстар ТБ" - "профіль"-"відключити протокол". Звертаємо вашу вагу, що активувати акційний промокод можуть усі користувачі послуги "Київстар ТБ", за виключенням користувачів послуги "Домашній Інтернет" та тарифних планів лінійки "Все разом" від Київстар.

Послуги надає: ТОВ «ПЛЮС ТБ», вул. Кирилівська, буд. 23