Ідеї подарунків для дітей на Новий рік!

10 грудня 2021 Рубрика: MY Корисний блог

Новорічна магія захоплює і дітей, і дорослих! Велика пухнаста ялинка, прикрашена скляними іграшками і шарудливою мішурою, всюди запах мандарин і кориці, за вікном падають пухнасті сніжинки, а вдома зібралися всі близькі люди. Чи це не справжнє диво?
Діти найбільше чекають цього свята! Вони як ніхто вірять у магію, Діда Мороза і чекають у Новорічну ніч подарунків під ялинкою!
Але навіть якщо Ваша дитина вже знає, що подарунок під ялинку кладуть батьки, не поспішайте засмучуватися. Діти в будь-якому віці чекають на сюрприз і будуть раді відшукати його під ялинкою. Адже магія існує поки що ми в неї віримо і створюємо атмосферу чарівництва!
Для того щоб спростити підбір новорічного сюрпризу – ми підготували топ ідей подарунків до Нового року, заснований на опитуванні діток різного віку. Але, щоб легше було визначитися з вибором, радимо спиратися на вік та інтереси дитини.


Подарунки для дітей від 0 до 3 років.
У цей час малюк тільки пізнає світ і відкритий як ніколи всьому новому та цікавому. На подарунок чудово підійдуть розвиваючі іграшки, чудомобілі чи каталки. Вони будуть привертати увагу малюка, допомагати йому весело рости та розвиватися!

 

Іграшки на радіокеруванні.

Підійдуть для дітей віком від трьох років і навіть дорослим. Адже керувати іграшковими машинками, літаками, танками та навіть тваринами так весело! А змагання всією сім'єю і в саду або школі - захоплять на довгі години! А новий хіт - трюкові машинки-перекрутки точно оцінять ті дітки, які вже мають безліч звичайних радіокерованих машинок. Дитина, безсумнівно, прийде в захоплення знайшовши під ялинкою такий сюрприз!

 

Лялечки та лялькові будиночки.

Яка дівчинка не мріє про будинок для своїх лялечок? Це ж такий великий простір для нових сюжетів у грі! Вони можуть влаштовувати вечірки в будинку або біля басейну, спати у своїх особистих кімнатах, складати одяг у особисті шафки, готувати їжу на кухні та снідати всією сім'єю. А ще їздити на автомобілях на роботу або на мега-паті, а в кемпері для подорожей їздити у довгоочікувану відпустку!

Якщо Ваша маленька принцеса любить більше пупсів або ляльок Бебі Борн, то для неї чудовим подарунком стане коляска для ляльки або приладдя для догляду за улюбленою лялечкою.

Ігри з ляльками розвиватимуть у дитини фантазію та дрібну моторику. І так само турботу та ніжність.

 

Інтерактивні іграшки.

Такі іграшки підійдуть як дівчаткам, так і хлопчикам віком від 3 років. Розвиваючі інтерактивні глобуси та роботи – допоможуть дитині навчатися весело в ігровій формі. Одні вміють малювати, рахувати і писати, інші відгадувати тварин, танцювати чи грати на музичних інструментах. А інтерактивний глобус – перенесе дитину у неймовірну подорож!

Інтерактивні м'які іграшки або персонажі улюблених мультфільмів та серіалів не залишать байдужими, при цьому надовго привернуть увагу дитини! Вони вміють ходити, робити забавні рухи, деякі навіть танцювати та повторювати слова чи говорити кумедним голосом різні фрази! Що може бути веселіше за ігри з таким домашнім "вихованцем"?

 

Конструктори.

Якщо Ваша дитина серйозно захоплюється збором конструкторів і просто любить Lego, то тут Ви точно знайдете ідеальний подарунок для вашої принцеси чи супер героя! Адже Лего надає найширший асортимент конструкторів на будь-який вік та хобі дитини! Від класичного LEGO CITY і Lego Techniс до всіх улюблених персонажів мультиків і фільмів.

Хлопчаки будуть у захваті знайшовши під ялинкою конструктори з популярних фільмів та ігор – STAR WARSGarri Potter, Майнкрафт, SUPER MARIO, NINJAGO, а також улюбленим Супергероям

Дівчата, що будуть раді знайти під ялинкою, великий набір з персонажами з мультиків Disney або всім уже вподобаний Lego FRIENDS. Казкові замки Ельзи, магічна школа Гаррі Поттера та замок з персонажами з мультфільму Красуня та Чудовисько.

 

Такі конструктори можна збирати безліч разів, постійно придумати різні сюжети і змішувати між собою! Вони точно подарують багато радості та захоплення Вашим діткам будь-якого віку!

А для супердопитливих - чудово підійдуть конструктори бренду Знаток! Дитина зможе збирати електронні схеми як самостійно, так і із сім'єю! Процес збору наукових конструкторів залучить на довго і дозволить легко в ігровій формі розібратися в складних наукових процесах!

 

3D творчість.

Ваша дитина цікавиться новими технологіями та всім сучасним? І при цьому любить творити щось своїми руками? Тоді набір із 3D-ручкою не залишить його байдужим! Можна створювати різних тварин, персонажів, роботів, архітектурні об'єкти і все-все навколо! Тут головне – фантазія!

 

Квадрокоптери й фотокамери.

Фотоапарати з моментальним друком фото - чудовий варіант подарунка для діток, які захоплені фотографією і фотографують чи не кожен момент свого життя і все навколо! Можна робити як селфі, портретні фото, так і фотографувати краєвиди.

А квадрокоптери допоможуть зняти з висоти прекрасні краєвиди і навіть виїзд на природу великою компанією. З квадрокоптером не тільки весело грати, а й відкривати нові можливості зйомки.

 

Сюжетні ігрові набори.

Дитина давно хотіла такі ж інструменти як у тата чи косметику як у мами? Тоді вони точно зрадіють такому подарунку! Крім того, сюжетні набори відмінно розвивають фантазію, дрібну моторику і навички спілкування. Можна грати в колі сім'ї, з друзями і навіть самостійно. Такі ігри ніколи не набриднуть!

Є й іграшкові магазини, кухні, майстерні, лікарні та навіть іграшкові лазерні бої! А набір косметики взагалі вбереже мамину косметичку!

З такими наборами діти надовго відволічуть від гаджетів і будуть із задоволенням вигадувати різні сюжети.

 

М'які іграшки.

Яка дитина не мріє про велику плюшеву іграшку? До якої можна "впасти" в обійми, спати та грати у різні ігри. Розповідати свої секрети та міцно-міцно обіймати. А нічний сон завжди буде приємним і спокійним, адже з великим плюшевим ведмедиком не страшні жодні монстри під ліжком! М'які іграшки приведуть у захват маленьких діток і навіть підлітків. Такі красиві та приємні на дотик - покажуть Вашу ніжність та турботу про Ваших дітей.

Незалежно від того, що Ви покладете дитині під ялинку в Новорічну ніч, найголовніше - це відчуття магії, непередавані емоції та свято у колі найближчих людей. Адже Новий рік - це не лише найбажаніші подарунки, а й відчуття любові, тепла та турботи. Це довгоочікуване свято в році, коли вся сім'я збирається за одним столом і весело проводить час один з одним. Бажаємо Вам багато магії в Новорічну ніч і веселих зимових свят! Магія лише починається!