Набори для досліджень та легкого вивчення точних наук!

24 грудня 2021 Рубрика: MY Корисний блог

Що може бути цікавіше за вивчення науки наочним ігровим чином? Різні види дослідів дозволять легко освоїти основи фізики, хімії, геології, палеонтології, космосу, альтернативних джерел енергії та багато іншого! Адже знання з книг чудово закріплюються наочно. Такі набори не лише скоротять вечори чи вихідні дитини, але й навчатимуть корисному. Ще наукові набори можна брати з собою на уроки з хімії та фізики до школи або на додаткові заняття за системою навчання STEM.

Наукові набори будуть цікаві дітям віком від 4 років і навіть дорослим! У цій статті Ви знайдете набори на будь-який вік та захоплення дитини. І якщо Вашому синові або дочці сподобався якийсь набір, але їх вік молодший за рекомендований, не поспішайте засмучуватися! Ви завжди зможете провести досліди разом і допомогти дитині освоїти будь-яку науку весело та насолоджуючись процессом!

 

Дослідницькі набори для юних палеонтологів та геологів.

Що може бути цікавіше розкопок скелетів доісторичних динозаврів? Або дослідження скам'янілостей комах? За допомогою наукових наборів для розкопок дитина зможе себе відчути справжнім палеонтологом та геологом!

 

Набір серії "Дослідник" - Розкопки скам'янілі комах.

Відмінний набір для дітей з 4 років. Беріть із собою спеціальні інструменти з набору та вирушайте в експедицію на розкопки скам'янілостей! Пізнавайте світ у веселій розважальній формі!

Набір серії "Дослідник" - скам'янілості, що світяться комах

Набір - мрія для дітей з 5 років. Розкопуйте скам'янілості різноманітних комах і ставайте професійним палеонтологом! Додатковим плюсом цього набору є те, що скам'янілості світяться у темряві!

 

Набір для досліджень "Видобуток мінералів"

Набір ідеально підійде молодим геологам з 8 років. Проводьте розкопки кристалів та мінералів, як справжній учений! Такий набір чудово підійде для вивчення геології у цікавій ігровій формі!

Набір для розкопок "ДНК Тиранозавра"

Набір для юних палеонтологів та генетиків з 8 років. Він допоможе поринути у світ доісторичних часів та відчути себе справжнім експертом світу динозаврів! Розкопуйте спеціальними інструментами скелет тиранозавра, збирайте його по частинкам і досліджуйте ДНК. З таким набором дитина відчує себе справжнім палеонтологом та генетиком!

Набір для розкопок "Скелет трицератопсу"

Цікавий набір для любителів динозаврів із 8 років. Він залучить у захоплюючий світ динозаврів і навчить робити розкопки як справжній фахівець! Скористайтеся спеціальними інструментами, щоб розкопати скелет трицератопсу, збирайте його і відчуйте себе справжнім палеонтологом!

Набір для розкопок "Скелет велоцираптора"

Захоплюючий набір для дітей від 8 років. Він дозволить відчути себе справжнім професіоналом! Хапайте спеціальні інструменти і вирушайте на розкопки скелета велоцираптора! Даний набір приверне увагу дитини на довгий години!

 

Набір серії "Дослідник" - Розкопки скелета Тиранозавра

Набір для молодих палеонтологів з 8 років. Ідеальний набір, який допоможе зануритися у світ доісторичних часів і відчути себе справжнім експертом світу динозаврів! Розкопуючи спеціальними інструментами скелет тиранозавра і збираючи його - дитина відчує себе справжнім палеонтологом і познайомиться ближче з цією професією!

 

Набір для розкопок "Скелет брахіозавра"

Цікавий набір для молодих палеонтологів з 8 років. Він занурить у світ доісторичних часів та відчує себе справжнім експертом світу динозаврів! Вирушайте на розкопки скелета брахіозавра та збирайте його. Цей набір дозволить дитині відчути себе справжнім палеонтологом та познайомиться ближче з цією професією!

 

Набори для експериментів із магнітами.

Експерименти із магнітами завжди зачаровують! А з науковими наборами дитина розбереться у різновиді магнітів, принципі їхньої дії і проведе безліч захоплюючих експериментів!

 

Експерименти з магнітами "Магнітний єдиноріг"

Набір дивовижних експериментів із магнітами підійде діткам з 5 років. Тут дитина познайомиться з основами фізики разом із кумедним єдинорогом. Якщо піднести єдинорога до веселки – він почне танцювати! Що може бути цікавіше вивчення законів фізики у невимушеній ігровій формі?!

Лабораторія божевільного вченого "Магнітне диво"

Захоплюючий набір для вивчення властивостей магніту для діток з 8 років. Дитина самостійно зможе провести 14 цікавих експериментів з магнітами, вивчити їх різновиди і навіть зібрати компас!

Науковий набір 4М "Магнітні пригоди"

Цей набір для дослідів з магнітами відмінно підійде дітям з 8 років. Усередині ви знайдете все необхідне аж до 25 дослідів! Цей захоплюючий набір познайомить дитину з фізикою магнітного поля в невимушеній ігровій формі.

 

 

Набори для виживання у дикій природі.

Завжди було цікаво як можна вижити в лісі або диких джунглях, якщо Ви заблукали? Ці набори допоможуть освоїти основні принципи виживання у дикому середовищі. За допомогою наборів для виживання дитина навчиться користуватися компасом, добувати чисту питну воду та проведе пізнавальні експерименти! Відчуйте себе справжнім мандрівником або Робінзоном Крузом!

 

Лабораторія божевільного вченого "Уроки виживання"

Ідеальний набір для мандрівників із 6 років. Тут юний мандрівник знайде все необхідне для виживання в дикій природі і опанує 13 основних уроків, які стануть у нагоді заблукавому мандрівнику в лісах.

 

Набір для виживання на природі

Відмінно підійде для цікавих мандрівників із 8 років. У наборі є все необхідне для освоєння уроків виживання в диких джунглях та пізнавального проведення часу.

 

Науковий набір Same Toy "Система очищення води"

Набір підійде допитливим дітям з 10 років. Він познайомить із невеликою очисною станцією для води. Такі досліди ідеально підійдуть і для любителів подорожей, оскільки ми знаємо, що чиста вода найважливіша частина раціону мандрівника!

Набори для вивчення космосу та сонячної системи.

Астрономія складна наука, але її легко освоїти завдяки наочним науковим наборам. Дитина з легкістю вивчить розташування планет щодо Сонця, траєкторію їх обертання, кольору і назви. Пізнавальні наукові набори допоможуть впоратися з вивченням науки про космос у цікавій ігровій формі!

 

Модель Сонячної системи (моторизована)

Ідеальний набір для дітей, що захоплюються астрономією! Зберіть самостійно модель сонячної системи та перевтільте свою кімнату на справжній планетарій! Планети обертаються навколо сонця як від сонячної батареї, так і від звичайних батарейок. Що додатково допоможе дитині досліджувати ще й джерела альтернативної енергії. Набір підійде дітям з 8 років.

Набір для досліджень "Космічна інженерія"

Цей науковий набір приверне увагу дитини надовго! Він допоможе вивчити основи космічної інженерії та кинути виклик гравітації! Запускайте космічним міні-шатлом кульку, що світиться в темряві, на тарілці - і вуаля левітуюча інопланетна тарілка готова! І це ще не все! За допомогою цього набору можна виконати аж 7 космічних дослідів! Такий набір - чудовий подарунок маленьким космонавтам з 8 років.

Модель Сонячної системи своїми руками

Астрономія буває дуже цікавою! Збирайте самостійно модель сонячної системи у найдрібніших деталях! За допомогою цього набору діти вивчать розташування планет і траєкторію їхнього обертання навколо Сонця. Набір ідеально підійде для допитливих діток з 8 років.

 

Набори на альтернативних джерелах енергії.

Іграшки, що працюють від сонця, води чи солі? Не вигадка, а реальність! Вони на довго утримають цікавість дитини і допоможуть зрозуміти, наскільки важлива енергія в нашому житті, а так само як її раціонально використовувати. Ще такі набори наочно покажуть дитині, що для роботи приладів та іграшок необов'язково потрібні батарейки або заряджання акумулятора від мережі.

 

Набір для збирання "Водяний насос на сонячній батареї"

Ідеальний набір для знайомства з енергією сонця та основами фізики. Сонячна батарея рухає водяний насос, і Ви можете спостерігати як піднімається і стікає вода. Прямо як у міні-фонтанчику! Набір відмінно підійде цікавим діткам з 8 років.

Набір для досліджень "Метеостанція"

Зберіть власну метеостанцію та дізнайтесь багато цікавого про природу! Набір допоможе зрозуміти як утворюється та впливає на рослини дощ, зміни вітру та перепади температури. Ідеально підійде для допитливих дітей з 8 років.

Робот-конструктор Same Toy "Сонячний Пінгвін"

Милий помічник Пінгвінчик безперечно сподобається діткам з 8 років. Він заряджається від сонячної батареї, що навчить дитини дбайливо розпоряджатися енергією. Пінгвінчик дуже веселий і забавний, мило танцює та бігає по кімнаті, дітки точно будуть у захваті від такої іграшки!

Набір для досліджень "Годинник на енергії води"

Зберіть свій годинник, який працює лише від підсоленої води! Такий годинник буде справно показувати дату і час, і допоможуть з легкістю освоїти основи фізики та розширити кругозір! Такий набір зацікавить діток з 8 років.

Вантажівка на енергії солі своїми руками

Вантажівка, яка їздить від підсоленої води? Легко! З набором від 4М діти від 8 років зможуть зібрати його самостійно. Далі потрібно нанести солону воду на спеціальні картриджі - і супер-вантажівка готова вирушити в дорогу!

Модель вітрогенератора своїми руками

Зібравши цю модель вітрогенератора, діти з легкістю перетворять потоки вітру на електрику! Що може бути цікавіше вивчення складних речей у простій ігровій формі?! Цей набір підійде для дітей від 8 років.

Робот на сонячній батареї 3-в-1 своїми руками

Зберіть мега-крутого робота, який може їздити або ходити по підлозі, а найоригінальніше - це спускатися по мотузці! І йому не потрібні батареї або акумулятор, просто зарядіть його сонячну батарею на яскравому сонечку! Такий набір легко зберуть діти з 8 років.

Літак на сонячній батареї своїми руками

Діти чудово впораються зі складанням та запуском даного літака з 8 років. Щоб почав крутитися пропелер і полетів літак - достатньо лише зарядити його на яскравому сонечку!

Науково-ігровий набір «Кібергонки»

Науково-ігровий набір надовго приверне увагу хлопчиків з 8 років. Інноваційні технології роботи машинки від сонячної батареї або ручного генератора – приведуть у захват кожну дитину! Грайте з науковою користю!

Набір для складання "Гідравлічна мегарука"

Даний набір у цікавій ігровій формі познайомить дитину з 8 років із основами гідравліки, робототехніки та фізики! Збирайте самостійно руку, наводьте її в рух за допомогою води і вуалю вона готова піднімати різні предмети!

Науковий набір "Збери гоночну машину на енергії вітру"

Цей науково-ігровий набір припаде до душі хлопчикам з 10 років. Дізнайтеся на практиці, як працюють основні закони фізики! Машинка злітає, перетворюючи вітер на кінетичну енергію! Дитина з легкістю впорається зі складанням самостійно і надовго захопиться грою з цим крутим гоночним авто!

Конструктор Монстр-трак

Ніщо не захоплює хлопчиків краще, ніж ігри з машинами. А машинка, яка ще й їздить самостійно від енергії солоної води – потягне на довгий час. Адже вивчати наукові закони у зрозумілій розважальній формі так весело! Набір призначений для дітей віком від 10 років.

 

Набори для юних детективів!

Відчуйте себе справжнім детективом таким, як Шерлок Холмс! Розкривайте злочини, знімаючи відбитки пальців та перевіряючи в картотеці хто ж скоїв злочин. Звертайте увагу на дрібні деталі, щоб виявити справжнього злочинця, який хотів заплутати сліди. Такі набори відмінно розвивають у дітей пам'ять, логічне мислення та дрібну моторику рук.

 

 Лабораторія божевільного вченого "Юні детективи"

Дитина любить дивитися Шерлока Холмса? Тоді він точно перейде в захоплення, отримавши в подарунок такий набір! Тут діти знайдуть все необхідне для гри в детектив і навіть навчаться знімати відбитки пальців з будь-якої поверхні! Підходить для самостійної гри із 6 років.

Набір детективу "Відбитки пальців"

Ваша дитина хоче відчути себе справжнім поліцейським? Цей набір підходить для дітей від 8 років. Він допоможе зануритися у світ правоохоронців та створити власну картотеку з відбитками пальців! Вигадуйте сюжети, дізнавайтеся хто брав різні речі та заарештовуйте злочинця! Відмінний варіант як для самостійної гри, так і для гри всією сім'єю або з друзями.

 Науковий набір Same Toy "Набір детектива"

Пориньте у світ таємниць та розслідувань. Набір детектива містить все необхідне для затримання злочинця! Знімайте відбитки як справжній професіонал, досліджуйте докази та вуаля злодія знайдено! Набір ідеально підходить для молодих детективів з 10 років.

 

Хімічні досліди та експерименти.

Багато незвичайних фокусів - не чудеса, а чисто наука! Набори для юних хіміків допоможуть легко та цікаво навчатись такій складній науці. Багато дослідів допоможуть дитині освоїти основні закони хімії. Експериментуйте, досліджуйте та розвивайте уважність до деталей. Адже так цікаво вивчати точні науки, коли бачиш наочно!

 

Лабораторія божевільного вченого "Досліди з гідрогелем"

За допомогою цього набору дитина зможе дізнатися у веселій ігровій формі про гідрогель та його властивості. А також провести цікаві досліди з ним. Цей набір чудово підійде зацікавленим у науці дітям з 8 років.

Набір для експериментів "Дослідження ДНК"

Освойте основи генетики із цікавим науковим набором "Дослідження ДНК". З його допомогою дитина з 8 років зможе виконати генетичну експертизу фруктів, зрозуміти як поділяються тканини рослин на клітини. Буде весело та захоплююче!

Наукова гра "Чудернацька наука №1"

Фарбуйте полум'я у всі кольори веселки, створюйте магічні медузи та використовуйте силу повітря для запуску паперових літачків! А цій дитині допоможе набір "Чудернацька наука №1". Він призначений для дітей з 8 років і обіцяє захоплюючі експерименти та незабутній час проведення!

Наукова гра "Чудернацька наука №2"

Пізнавайте науковий світ разом із набором "Чудернацька наука №2". Вирощуйте штучні корали, створюйте фараонових зміїв та ставте досліди з хімічними водоростями! Підійде для дітей віком від 8 років.

Набір для експериментів "Хімічні чудеса"

Зацікавити дитину вивчати хімію дуже просто! З набором "Хімічні чудеса" діти самі з радістю почнуть цікавитися наукою та проводити цікаві експерименти. Такий набір сподобається дітям від 10 років.

Набір для експериментів "Юний хімік XXL"

З набором "Юний хімік XXL" дитина відчує себе справжнім ученим. І зможе провести аж 73 хімічні експерментри. Підійде для молодих вчених від 10 років.

Набори для вирощування кристалів.

Кожна дитина хоч раз у житті задавалася питанням як утворюються кристали. За допомогою наукових наборів діти не тільки дізнаються, як вони утворюються в природі, а й зможуть виростити кристали прямо у себе вдома! Такі кристали можуть стати чудовою прикрасою кімнати або знадобиться для виготовлення красивих і незвичайних прикрас.

 

Лабораторія божевільного вченого "Кристаломанія"

Відчуйте себе справжнім вченим! З цим набором дитина зможе провести аж 18 експериментів і поринути у надзвичайний світ кристалів. Підходить на подарунок для дітей віком від 10 років.

Набір для вирощування кристалів, що світяться.

Виростити кристали в домашніх умовах? Легко! У наборі від 4М є все потрібне! Вирощуйте кристали, що світяться, дізнавайтеся основи хімії в захоплюючій ігровій формі! Чудовий варіант подарунку для дітей віком від 10 років.

Набір для вирощування кристалів "Жеоди"

Хімія буває захоплюючою! І це доводить цей набір! З його допомогою діти зможуть самостійно виростити кристали – жеоди. Такий набір можна дарувати дітям від 10 років.

Наукові набори допоможуть дитині навчити найскладніших наук. Дітки з задоволенням буде проводити різні досвіди та радувати Вас своїми успіхами. Адже такі набори не лише навчають науковим термінам, а й дають змогу застосувати свої знання на практиці. Ще такі набори чудово підійдуть на подарунок. Дитина буде просто у захваті, виявивши їх під новорічною ялинкою!