Іграшки антистрес: які бувають і чому їх люблять діти та навіть дорослі!

09 лютого 2022 Рубрика: MY Корисний блог

Нещодавно на ринку дитячої іграшки з'явилися дуже незвичайні, цікаві та прикольні іграшки-антистрес. І за короткий час стали дуже популярними не лише серед дітей, а й серед дорослих.

Всі дорослі пам'ятають ще з дитинства шкільні п'ятихвилинки: «ми писали, ми писали, наші пальчики втомилися…». Таким чином вчителі, роблячи невеликі перерви під час уроків, давали можливість розслабити та розім'яти втомлені ручки.

У наш час, на жаль, таких п'ятихвилинок уже й не зустрінеш, а навантаження у школах у дітей менше не стало.

Завжди приємно дивитися на людину, у якої гарний настрій та посмішка не сходить з лиця! Але зараз у світі безліч різних несприятливих факторів, що негативно впливають на моральний стан людини. У дітей набагато частіше, ніж у дорослих, може виникати відчуття тривоги та занепокоєння. Як же допомогти нашим улюбленим малюкам подолати такі емоції та відучити їх гризти ковпачки на ручках?

Представляємо Вашій увазі величезний та різноманітний асортимент іграшок-антистрес, які в ігровій формі допоможуть дитині зняти втому з рук та розслабити м'язи. Такі іграшки розвивають моторику, гнучкість рук, допомагають розслабитися та зосередитись. Поліпшують емоційний стан.

Іграшки-антистрес також дуже добре допомагають і дорослим скинути негативні емоції, прибрати роздратування, заспокоїтися і зібратися з думками. Допомагають позбавитися агресії, розсіяності, нервової напруги, покращують психосоматику.

Ось, наприклад, популярна іграшка Pop it - яскраві кольори дарують позитивні емоції та в один момент покращують настрій. Така іграшка виконана з міцного матеріалу, має просту конструкцію, представлена в безлічі форм, вона приємна на дотик і в момент допоможе позбутися негативних емоцій. Особливість її в тому, що завдяки вдавлюванню та видавлюванню бульбашок, людина відразу отримує позитивні емоції і заспокоїть нервову систему. А характерний, ненав'язливий звук одразу покращує настрій.

Стретч-іграшки - це прикольні тягучки, пискалки у формі різних потішних тварин, морських жителів та комах.

А також найпопулярніших супер-героїв, яких так полюбляють хлопчаки та дівчатка.

І куди ж без шаленого городу? Смішні овочі, що тягнуться, подарують море радості і позитивного проведення часу.

Стретч-іграшки завдяки насиченим кольорам і матеріалу, що тягнеться, відмінно позбавлять від роздратування і занепокоєння. Достатньо лише поглянути на потішні іграшки і вони відразу змусять посміхнутися. Це чудові іграшки-антістрес, які допоможуть сконцентруватися та подарують моральне та фізичне розслаблення.

Також до категорії «іграшка-антистес» відносяться слайми та лізуни.

Слайми мають особливість розтікатися, потім знову набувати будь-якої форми. Їх можна кидати, стискати, розтягувати. Вони приємні на дотик, що дарує розслаблення вже перші секунди тактильного контакту. Сприятливо впливають на нервову систему. Можна грати всією сім'єю, що подарує Вам незабутні емоції радості та розслабить після напруженого дня.

Лізуни-антистрес мають безліч яскравих, ніжних кольорів, які можна змішувати між собою і отримувати свої особливі кольори, яких немає в інших. Ця іграшка знімає емоційний стрес, допомагає сконцентруватися. Гра з лизуном дарує задоволення як малюкам, так і дорослим. Це відмінний спосіб позбутися нервового стану, агресії та відволіктися на захоплюючу гру, тому що його можна не тільки розтягнути, а й надути. Лізун-антистрес сприяє розвитку моторики рук.

Жм'якалки з кульками – це класні іграшки-антистрес, які завдяки контакту та натискань, що не потребують зусиль, легко справляються з почуттям тривоги, хвилювання, злості, розсіяності та напруження. Допомагають зменшити дратівливість. А кульки, що знаходяться всередині, масажують і розслабляють пальці. Це дає можливість сконцентруватися на поставлених завданнях та почати мислити швидше.

Сквіш – яскраві, позитивні антистресові іграшки, які можна м'яти ручками і вони відразу набудуть колишньої форми. Така іграшка допоможе концентрації уваги, сприятиме зміцненню м'язів, зніме почуття втоми, не важливо школа це чи офіс на роботі. Сквіш-антистрес допоможе контролювати сплески емоцій у будь-яких ситуаціях.

Спокійна нервова система з дитинства - запорука здоров'я на все життя! Тому дуже важливо берегти її з ранніх років. Іграшки-антистрес допоможуть уникнути головного болю та стрибків тиску, почуття хронічної втоми, покращать концентрацію уваги та продуктивність, допоможе заспокоїтися. Вони піднімуть настрій, подарують позитивні емоції, оскільки підходять для будь-якого віку та дають можливість грати як із друзями, так і з усією родиною. Такі іграшки покращать якість сну, що надасть Вам відмінний настрій та заряд енергії на весь день! Гарний настрій, відсутність дратівливості та негативу дозволять радіти життю щодня, незалежно від ситуацій!