Нова серія лялечок Winter Break від бренду Rainbow High!

Нова серія лялечок Winter Break від бренду Rainbow High!
08 листопада 2021 Рубрика: MY новинки

Лялечки Райнбоу Хай із серії "Зимові Канікули" вже готові до холодів і збираються на відпочинок у гори! Кожна лялечка має свій унікальний стиль і у них, як завжди, образи продумані до дрібниць! Теплий та стильний одяг не дозволить лялькам "замерзнути" під час активного відпочинку на лижах або сноуборді. А другий змінний комплект одягу - ідеально підійде для крутої зимової вечірки!

Висота цих "зимових" красунь досягає 27 сантиметрів, що точно припаде до душі маленьким принцесам. Лялечка має повну артикуляцію і може приймати різні пози. А лижі чи сноуборд можна використовувати як підставку для неї.

Давайте ж познайомимося із зимовими Rainbow High!

 

Лялька RAINBOW HIGH серії "Winter Break" - ВАЙОЛЕТ ВІЛЛОУ (574804)

Вайолет - любить все бузкове та лижний відпочинок. У неї великі блакитні очі, справжні довгі вії, ніжний макіяж і довге бузкове волосся. Перший комплект одягу: коротка спідниця з пухнастою облямівкою, джемпер, куртка з капюшоном, теплі навушники та високі чобітки. Це ідеальний варіант для стильної лижниці! Другий комплект: плісирована спідниця, короткий мерехтливий топ та куртка з пухнастим коміром. Цей look ідеально підійде для вечірки!

Лялька RAINBOW HIGH серії "Winter Break" - РУБІ АНДЕРСОН (574286)

Рубі - любить все в червоних тонах і кататися на сноуборді. У неї великі фіолетові очі, справжні довгі вії, ніжний макіяж та довге червоне волосся. Перший комплект одягу: теплий комбінезон, куртка, шапочка з помпоном та чобітки. Це чудовий варіант для стильної сноубордистки! Другий комплект: спідниця, короткий топ із принтом та пухнаста куртка. Цей look чудово підійде для вечірки!

Лялька RAINBOW HIGH серії "Winter Break" - СКАЙЛЕР БРЕДШОУ (574798)

Скайлер - любить все в синьо-блакитних тонах і кататися на сноуборді. У неї великі блакитні очі, справжні довгі вії, яскравий макіяж і довге синьо-блакитне волосся пофарбоване попрядно. Перший комплект одягу: теплий комбінезон, сяюча куртка з капюшоном, шапочка з помпоном та чобітки. Це чудовий варіант для модної сноубордистки! Другий комплект: джинси-кюлоти, джемпер та пухнаста куртка. Цей look чудово підійде для вечірки!

Лялька RAINBOW HIGH серії "Winter Break" - ПОППІ РОВЕН (574767)

Поппі - любить все ніжно-помаранчового кольору і лижний відпочинок. У неї великі блакитні очі, справжні довгі вії, ніжний макіяж і довге жовтогаряче волосся. Перший комплект одягу: зимова куртка-сукня, гольфи та чобітки. Це ідеальний варіант для стильної лижниці! Другий комплект: сарафанчик, топ та вкорочена куртка з пухнастим коміром. Цей look ідеально підійде для вечірки!

Лялька RAINBOW HIGH серії "Winter Break" - ДЖЕЙД ХАНТЕР (574781)

Джейд - любить все салатового кольору і кататися на сноуборді. У неї великі бірюзові очі, справжні довгі вії, ніжний макіяж і довге салатове волосся. Перший комплект одягу: комбінезон, куртка і чобітки. Це чудовий варіант для стильної сноубордистки! Другий комплект: спідниця з розрізами, черевики та куртка з пухнастим коміром. Цей look чудово підійде для вечірки!

Лялька RAINBOW HIGH серії  "Winter Break" - САННІ МЕДІСОН (574774)

Санні - любить все жовтого кольору і лижний відпочинок. У неї великі зелені очі, справжні довгі вії, яскравий макіяж і довге жовте волосся. Перший комплект одягу: зимова укорочена куртка, джинси, топ та чобітки. Це чудовий варіант для стильної лижниці! Другий комплект: джинси з принтом, топ з довгими рукавами, кросівки та вкорочена куртка з пухнастим коміром. Цей look ідеально підійде для вечірки!

Вони як найкраще передають атмосферу зимових свят та активного відпочинку! Тож скоріш обирайте свою красуню або збирайте усю колекцію! Натискайте на назву ляльки - та легко переходьте до покупки!