Секретний список новинок

Секретний список новинок
28 липня 2020 Рубрика: MY новинки

Секретний список новинок

♦Інформація тільки для модних крихіток!♦

Зустрічайте секретний список з супер крутими новинками!

Першим у нашому секретному списку зустрічай спец серію Present SURPRISE - це подарунковий ігровий набір з лялькою L.O.L. SURPRISE. Точно кращий подарунок для кожної дівчинки! Ти тільки подивись на цю ідеальну подарункову коробку зі стрічкою! А головне, кожна лялечка унікально-тематична і відповідає кожному місяцю року. Цікаво, ти зможешь знайти лялечку свого місяці народження!? А також, у кожної лялечки є своя унікальна функція. Розгадаєш?

 

А тепер питання! Ти любиш спорт так само як і ми? Якщо так, то тоді ти готова до наступної новинки з нашого списку! Це неймовірні спортсменки від L.O.L. Surprise! У цій серії дві приголомшливі бейсбольні команди! Цікаво, яку команду сьогодні вибереш ти? Червону "Heart breakers" або синю "Lucky Stars"? Всього в колекції 12 блискучих лялечок які отримали неймовірні наряди і спортивні аксесуари. Колір лялечки на упаковці підкаже тобі з якої команди буде спортсменка.

 

Наступна новинка списку, яку ти так довго чекала! Готова?

Зустрічай! Третій сезон крутих хлопців L.O.L. Surprise! Абсолютно нові герої і неймовірно цікаве розпакування. У хлопчиків L.O.L. Surprise! власний стиль і характер. Не забудь знайти сестричку, яка підходить кожному з них!

Ми знаємо як ти чекала новий cезон Na! Na! Na! Surprise! Нові герої і їхні улюбленці вже чекають на тебе. Швидше збери всю колекцію з 6 неймовірних лялічок і їх модних звірків, а розпакування - це справжнє свято з конфетті!

Чекаємо тебе в наших магазинах МYplay!