Новинка Rainbow High 3 сезон! 6 ляльок!

Новинка Rainbow High 3 сезон! 6 ляльок!
19 жовтня 2021 Рубрика: MY новинки

 

Rainbow High S3 - 6 модниць, які продаються окремо. Вони дуже яскраві та стильні, мають шикарне довге волосся, реалістичні скляні очі з пухнастими віями та свій неповторний стиль. У комплекті до кожної лялечки йде по два розкішних образи. А артикуляція (шарнірні коліна, лікті та зап'ястя) - дозволять приймати різні пози. Дівчаткам точно сподобається з ними грати, влаштовувати покази мод, і приміряти різні образи.

Лялька Rainbow High S3 - М’ята - тисніть тут

Повз такої лялечки точно не можливо пройти! Образ витриманий в м'ятних тонах і доповнений золотистими аксесуарами. Стиль одночасно ніжний і яскравий - неймовірний шик!

Лялька Rainbow High S3 - Орхідея - тисніть тут

Модна, яскрава і творча особистість! Вона точно знає як поєднувати непоєднуване. Її стиль - про творчість і модні тенденції.

Лялька Rainbow High S3 - Крижинка - тисніть тут

"Зимова", але від цього не менш яскрава лялечка! Її образ витриманий в блакитних тонах, що, безумовно, занурить Вас в зимову казку! Це неймовірний стиль магії і новорічного чарівництва!

Лялька Rainbow High S3 - Троянда - тисніть тут

Яскрава і стильна Роза - ікона фешн-стилю! Рожеве волосся і стильне вбрання роблять її образ чарівним і незабутнім.

Лялька Rainbow High S3 - Персик - тисніть тут

Її стиль неймовірно ніжний і весняний. Все витримано в персикових тонах, що гармонійно підкреслює образ мрійливої ​​кокетки. 

Лялька Rainbow High S3 - Маргаритка - тисніть тут

"Тендітна" і така "осіння" лялечка. Золотисте волосся, медово-коричневі очі та два наряди в золотистих тонах - неймовірно красивий стиль цієї осені! 

Зберіть всіх модниць і міксуйте образи і стилі. Це точно сподобається маленьким модницям, які люблять створювати своїм лялечкам стильні і ефектні образи!