Нова серія BABY Born в еко-коробці без пластику вже в MYplay!

Нова серія BABY Born в еко-коробці без пластику вже в MYplay!
28 вересня 2021 Рубрика: MY новинки

BABY Born в новій серії «Ніжні обійми» відмовилися від пластикового не екологічного упакування. І презентують усіма улюблену лялечку в екологічному, але від цього не менш красивому упакуванні!

Сама ж коробка придатна до еко-переробки разом з макулатурою.

Компанія Zapf Creation з 2021 року вирішила відмовитися від пластикових вікон на коробках і пакетиків всередині для підтримки екології та з турботою про майбутнє дітей. Адже лялечка залишається з дитиною на довгі роки, а коробка викидається відразу ж після розпакування.

А дізнатися що ж Вас чекає всередині можна завдяки зображенню на коробці. Воно виконано в масштабі 1:1, що дозволить Вам зрозуміти яка саме лялечка усередині та розглянути найдрібніші деталі.

Лялечка з цієї серії вийшла дуже мила і реалістична. Діткам точно сподобається проводити час за іграми з нею.

У цій серії представлені дві лялечки - хлопчик і дівчинка з аксесуарами відповідного кольору. Тому дітки з легкістю можуть грати в "Дочки-Матетері" маючи дочку або синочка, а може відразу двох "діток". А разом з друзями й зовсім розігрувати різні сценки.

Швидше ж за цими красуньками - Лялька BABY born серії "Ніжні обійми" - Чарівна дівчинка та Лялька BABY born серії "Ніжні обійми" чарівний хлопчик.

Одна з головних цілей Zapf Creation на 2022 рік - позбутися усіх пластикових коробок і пакетиків у своїх іграшках.

BABY born - це про турботу за майбутнє дітей!