Пишаємося MYгероями

Пишаємося MYгероями
28 березня 2022 Рубрика: MY івенти

 

 

 

Ми пишаємося  MYгероями
Хочемо поділитися історіями та маленькими перемогами групи компаній – MYplay та Kiddisvit. 

 

Про Артема 
Наш колега Артем, у мирний час, шукає по всьому світу ті самі ексклюзивні іграшки, щоб завезти їх на полиці магазинів MYplay. Також, Артем поет, а саме зараз, він захищає нашу країну у ЗСУ. Дуже пишаємося! 

 

Про Сергія  
Наш колега із міста Дніпро, на ім’я Сергій, евакуював людей із Харкова.  Під час евакуації до нього звернулась за допомогою організація Червоного Хреста із м. Харків. Повернувшись у рідне місто, Сергій одразу підключив до збору гуманітарної допомоги усіх колег та власника компанії.  Нам вдалось налагодити поставки з допомогою- разом ми сила! 

Про штаб та шелтер для біженців  
З перших днів війни команда Kiddisvit влаштували шелтер та штаб для збору допомоги у місті Дніпро. Кожного дня до шелтеру приїжджають не тільки з дітьми, а й із домашніми улюбленцями. Притулок надають кожному.  Також, організували харчування. 
Дізнатися про наявність вільних місць можна за тел.: 
+38050 147 42 41 Оксана. 

Штаб збору допомоги:   
Щодня, з 9:00 до 18:00 працює  штаб збору речей у Дніпрі за адресою: вул. Шевченко, 36 (Lumber Gastro bar). Якщо ви маєте змогу та бажання допомогти, кожного дня ми публікуємо актуальні списки потреб на наших сторінках у Instagram: 
@kiddisvit.ua та @myplay_ua
 Контактна особа: +38097 406 31 36 Ксенія

Пишаємося командою! 

Долучайтеся до допомоги! 
У деяких магазинах MYplay ви знайдете «Благодійні кошики» у які можна покласти підгузки, іграшки, дитяче харчування та одяг.  Усе це ми передаємо українським діточкам та матерям, які потребують допомогу.  
Дніпро: передаємо до благодійного фонду «Мама плюс Я» та «Допомагаємо»  
Львів: вул. Коперника, 17. 

Все буде Україна!