MY сміливість

MY сміливість
28 квітня 2022 Рубрика: MY івенти

 

Долучаємося до комунікаційної платформи #BRAVEUKRAINE і хочемо декілька слів сказати про MY сміливість:


Сміливість – приймати ваші замовлення, обробляти їх, надсилати, бо Катруся обов’язково повинна отримати свій подарунок на День народження, жорстокий ворог не зможе зіпсувати свято 3 річної дівчинки.
 

Сміливість – кожного дня відкривати магазин, одягати форму, посміхатися та допомагати гостям. І кожного разу хвилюватися, щоб твій робочий день пройшов спокійно і без «прильотів».


Сміливість -  раніше працювати в офісі за комп’ютером, а зараз зібравши всю силу,вступити  до рядів ЗСУ. Захищаючі українців, міцно тримати зброю в руках, ризикуючи власним життям.


Сміливість – бути волонтером та допомагати всім , чим можеш. Писати закордонним партнерам, організовувати штаб, приймати переселенців, збирати та перераховувати кошти, надсилати гуманітарну допомогу, евакуйовувати людей.


Сміливість – грати, що б не було. Продовжити радувати дітей, бо словосполученню «діти війни» точно не місце в 21 столітті. Робити максимальні зусилля, щоб цей «неприємний» період не зіпсував їх яскраву уяву про цей світ, щоб кожен згадував дитинство в світлих кольорах.
 

Сміливо думаємо про Перемогу!
Працюючи для українців в Україні! 
Слава Україні!