МОН рекомендує «грати» на фізиці

МОН рекомендує «грати» на фізиці
09 вересня 2021 Рубрика: MY івенти

Рішенням експертної комісії з фізики та астрономії Науково-методичної ради МОН України конструктору ZNATOK надано гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі».

З конструктором ZNATOK відтепер можна грати у школі!

Тобто Міністерство освіти рекомендує «грати» зі ZNATOK на уроках фізики у навчальних цілях.

ZNATOK тісно поєднує знання про фізичний світ і практичну користь. За допомогою конструктора можна зібрати радіо, дверний дзвінок зі світломузикою, пропелер, який літає, детектор руху, вольтметр, радіоприймач, детектор брехні, барометр, мікрофон, інші цікаві прилади.

Усі деталі монтуються на спеціальному плато та не потребують паяння.

У формі гри ZNATOK допомагає зрозуміти складні фізичні явища та пізнати світ електроніки на практиці.

Аби отримати наукове затвердження, ZNATOK прийшов ретельну перевірку фахівців Міністерства освіти України.

Спочатку Міжвідомча художньо-технічна рада з іграшок та навчально-наочних ігрових посібників при Міністерстві освіти і науки вивчила пакет документів щодо конструктора та надала схвальний висновок психолого-педагогічної експертизи.

На основі цього висновку ZNATOK представили на розгляд комісії з фізики та астрономії Науково-методичної ради МОН України. Тут теж конструктор отримав схвальний відгук.

Після погодження комісії ZNATOK вивчали в Інституті металофізики та в Інституті модернізації освіти. Конструктор і тут здав іспит на відмінно та отримав експертний висновок - гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі».

Відтепер конструктор ZNATOK на законних підставах зарахований до списку посібників, які допомагають школярам вивчати фізику.

Подолати шлях від магазину до школи конструктору допомогла компанія KIDDISVIT, яка й представляє бренд в Україні. Завдяки KIDDISVIT конструктор адаптовано українською мовою. Для перевірки текстів інструкцій KIDDISVIT залучає викладачів фізики та мовознавців, аби уся термінологія українською була подана правильно.

Отже, конструктор ZNATOK рекомендований МОН для практичних занять із фізики для учнів 8, 9, 10, 11 класів, а також дітям від 5 років у ігрових цілях.

Конструктор ZNATOK - це musthave для допитливих і кмітливих дітей!