Благодійна Акція від Carter's за допомогою благодійного фонду «МАМА плюс Я»

Благодійна Акція від Carter's за допомогою благодійного фонду «МАМА плюс Я»
29 червня 2021 Рубрика: MY івенти

 

До кінця літа ви можете долучитися до підтримки благодійної акції “День народження дитини сироти”, купуючи речі для своїх дітей у Carter's! Адже тепер 10 грн з будь якого набору дитячого одягу будуть перераховані на подарунки для дітей-іменинників!

Щомісячна благодійна акція «День народження дитини сироти». 


Акціє дає можливість кожній дитині, яка залишилась одна, відчути себе не самотньою, та дарує радість, хоча б, раз на рік, кожній дитині. Нам важливо створити святкову атмосферу, яка би показала сироті, що він важливий для людей, що про нього піклуються та люблять. Що він не один. 


Щомісяця Фонд «МАМА плюс Я» організовує свято «День іменинника» у двох закладах: КЗ "Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат" та Комунальний заклад соціального захисту центр соціальної підтримки дітей «Довіра». Кожен іменинник отримує подарунок на День народження. В умовах карантину подарунки передаються через персонал закладів, після закінчення карантину фонд організує повноцінні свята з аніматорами, іграми, конкурсами, солодощами.


Про ФОНД 


Місія: Допомагаємо дітям-сиротам сьогодні, формуємо успішну країну завтра! 
Благодійний Фонд «МАМА плюс Я» - фонд з 15-річною історією допомоги дітям-сиротам, прийомним сім'ям та дитячим будинкам сімейного типу.


Той, хто рятує хоч одне життя – рятує весь світ.


15 років фонд працює над тим, щоб в Україні не було сирітства, кожна дитина мала люблячих і турботливих батьків.  Ми допомогли створити 489 прийомних сімей та 253 дітям знайти   усиновителів.  Мета всіх акцій Фонду – підтримати дітей, виявити їхні таланти та здібності, надати профорієнтаційну та психологічну допомогу дітям, які через життєві обставини опинилися в менш сприятливих соціальних умовах.         

Купуйте якісний одяг Carter's  та приєднуйтесь до благодійності!